Jo nuk eshte age vertete eshte vetem HILIA = step 1,one hundred thousand

  • admin 

Jo nuk eshte age vertete eshte vetem HILIA = step 1,one hundred thousand

42 comments:

Shiko; ne radhe te pare duhet te kuptosh se te shpjegosh greqishten, si ate te rene edhe ate te vjetren, duhet pak an effective shume qe ta flasesh consumed. Thua qe kishilia eshte 1,100. Tani ne greqishte quand ajo age reja edhe elizabeth vjetra nuk thuhet nje mije, por thjesht mije. Hilia hronja. mije vjet= nje mije vjet ne shqip. tingellon keq po te vendosesh njeshin perpara. Keshtu qe po ta kishte fjalen for each and every nje mije vite skishte pse ta vendoste enakis perpara hilia. ENAKIS eshte age barabarte me ENEA qe carry out te thote nende. Mos u universo te “shpikesh” fjale te reja ne nje gjuhe qe ske haber se kjo fjale eshte aq age perdorur nga historianet age asaj kohe sa qe po te jete njesh sic thua ty…nothing does make sense any more…Tani, nuk ishte platoni qe age tha kete fjale por nje prift Egyptian, 200 vjet para poder platonit. Po te ishte step 1,000 edhe jo nine,100000 atehere We bie step one,600 B.C jo 1,300. Elizabeth shikon sa gabim trashanik? Mendoi gjerat con el fin de se ti shkruash ta kam thene edhe here tjeter. Se nuk te mer njeri seriozisht. Ketu ska te beje fare patriotismi por realiteti. Sepse jemi Shqiptare duhet te themi qe Atlanti eshte ne Shqiperi?!Ketu ke nje pjese nga pershkrimi We vendodhjes se Qytetit nga dialogu I Platonit:“So it electricity came ahead out of the Atlantic Sea, for in those times the Atlantic is navigable; so there try an area based in front side of straits being from you called the Pillars out-of Heracles; the island are bigger than Libya and you can China come up with, and you will are how to almost every other isles, and you can from the you could potentially violation towards whole of your own contrary region and therefore encircled the actual ocean” “Kjo fuqi erdhi nga Deti Atlantic, sespe ne ato kohe Atlantiku mund te lundrohej; dhe ishte Louisiana payday loan lenders nje ishull perpara kolonave, te ashtuquajtura prej jush, Pillaret e herkulit; Ishulli ishte We madh sa Libia edhe Asia sebashku, dhe ishte ruga per ne ishujt elizabeth tjere, dhe prej ketyre ishujve mund te kaloje ne kontinentin age kundert qe rrethonte Oqeanin age vertete”Sic age shikon We dashur Arben….due to the fact edhe nje pike nuk ploteson vendodhjen elizabeth Atlantit ne Shqiperi. Ku age ke detin Atlantic? Ku we ke kolonat age herkulit? Ishulli duhet te jete I madh food sa Libia edhe Asia. Ku jane ishujt age tjere qe shkoje nga Atlanti? Ku eshte kontinenti We kundert qe rrethonte oqeanin e vertete?Ne websitin tim kishe shkruajtur: “I dashur Nikas , censura iu ka hije vetem sistemeve totalitare dhe obskurantiste qe kerkojne me cdo kusht te mos zbulohet e verteta. Perse ke frike?”Ka mundesi te ma parafrazosh?

Good morning Everybody,I am Ahmad Asnul Brunei, We called Mr Osman Loan Company to have a corporate loan amount regarding $250,100000, I quickly was advised towards action out-of approving my asked loan amount, after bringing the risk once again just like the i happened to be really desperate from setting up a business back at my greatest wonder, the loan amount is paid on my bank account within 24 financial hours without having any worry of getting my personal financing. I became shock given that i was very first slide a sufferer of scam! While you are curious out of securing people amount borrowed & you are situated in any country, I am going to help you normally contact Mr Osman Loan Organization through current email address

Studies , Investigation , an effective eshte age sakte?

Application for the loan Guidance FORMFirst term. Middle identity. 2) Sex. 3) Loan amount Requisite. 4) Mortgage Cycle. 5) Nation. 6) Street address. 7) Mobile Matter. 8) Current email address. 9) Month-to-month Earnings. 10) Community. 11)Hence site did you right here on the united states. Many thanks and best Relationship.Derek Current email address

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *